Editor Login | Register
Ekle

> Basın > Kitap
Yusuf ile Züleyha - Kitap - Basın -
APT II
(Date : 30.06.2008 17:23:15)


Yusuf ile Züleyha

Yusuf ile Züleyha (kalbin üzerinde titreyen hüzün) 

Nazan Bekiroğlu
TİMAŞ YAYINLARI

""Nasıl herkese duyuruyum da sesimi diyeyim: Bu anlattığınız ben değilim, ben bu anlattığınız değilim. Yusuf"u ben nasıl yerim? Ben Yusuf"u nasıl yerim?
Sözünün bu kısmına gelince kurt, nemli gözlerinden boncuk gibi yaşlar dökülmeye başladı. Gri tüylerle kaplı göğsü, ön ayakları ıslandı. Bir ah çekti derinden derine. Islak burnu daha ıslandı. Ve devam etti:
Ben şimdi adımı nasıl temize çıkarayım, alnıma sürülen bu kapkara lekeyi neyle, nasıl yıkayayım? Öyle bir leke ki değil bana, yeter kıyametin kopacağı güne değin gelip geçecek tüm torunlarıma.
Tek muradım, bütün yaratılmışların sahibi olan Tanrım, bu ayıpla yaşatmasın beni. Ya alsın yeni doğmuş bütün kurt yavrularıyla birlikte canımı, kurt neslinin dalı yaprağı burada kesilsin, ya da adım temize çıksın.




Derecelendir
Kaynak TİMAŞ YAYINLARI
İçerik İhbarı
Bağlantılar: bilgininefendisi.net

Open Source Document Project AUP&TOS